2020 vil være det mest spennende året for Bodybuilding fans

av Matt Weik

Jeg kommer til å gå ut på en lem her og si at 2020 vil absolutt være det mest spennende året for deg hvis du er en kroppsbyggingsvifte. Gjennom årene har vi sett forsvinningen av Kai Greene, kroppsbyggingsdøden, Dethroning of Phil, operasjonen sliter og rehabilitering av Flex Wheeler og Ronnie Coleman, og de juridiske problemene med Shawn Rhoden. Jeg er klar til å gå videre fra det, og når du tar deg gjennom skogen og ser lyset av å gå inn i 2020 med en ny start, søker dette å være et helvete av en kroppsbyggingssesong.

Når det er sagt, er det en garantert mørk sky over bransjen også. Så la oss få det ut av veien og deretter gå inn på de gode nyhetene. Med det som skjer mellom USA og Iran, er det oppe i luften om Olympian, Hadi Choopan, vil kunne få visum i kjøp for å konkurrere i USA i år. Jeg er sikker på at det vil være folk som prøver å trekke noen få strenger, men jeg er ikke sikker på at det vil skje, noe som er synd.

En annen idrettsutøver opp i luften er Shawn Rhoden. Mens jeg (som kroppsbyggingsvifte) vil Gamba Osaka Skjorter gjerne se ham på scenen for å blande ting og se hva han kan bringe til scenen etter å ha gått glipp Ghanas herrelandslag i fotball Skjorter av i fjor, føler jeg personlig at han kommer til å sitte ute hele året for å sette fokuset på kamp rettsaken mot ham. Hvis jeg ble funnet uskyldig i 2020, ser jeg ham konkurrere på slutten av året – igjen, forutsatt at alt blir klarert i løpet av de neste månedene og lar ham forberede seg på riktig måte.

Her er de gode nyhetene og hvilke kroppsbyggende fans som må bli i ekstase over …

Arnold Classic Ohio
Selv om jeg ikke vil si at oppstillingene i forrige års ikke var bra, men har du sett den stablede oppstillingen for 2020? Hvis du er en kroppsbyggingsvifte, må du gå nøtt og bestille fly og hotell nå for å forsikre deg om at du er i Columbus i år. Som vi alle har sett i mange år, har konkurrenter som allerede er kvalifiserte til Olympia normalt en tendens til å sitte ute året og forberede seg bare til Vegas.

I år kan vi forvente å se folk som:

Lionel Beyeke

William Bonac

Maxx Charles

Dexter Jackson

Johnnie Jackson

Steve Kuclo

Josh Lenartowicz

Victor Martinez

Cedric McMillan

Patrick Moore

Sergio Oliva Jr.

Stor ramy

Akim Williams

Roelly Winklaar (med mindre ryktene er sanne om at han ikke vil konkurrere)

Det er navn i den oppstillingen som Dexter, Roelly og Bonac som jeg aldri forventet å se. Som en kroppsbyggingsvifte, hvem vil ikke se det beste av de beste konkurrerer i mye mer enn ett show hvert år? Det har vært min største kritikk gjennom årene at vi bare ser noen konkurrenter i Vegas, og det er det.

To personer å glede seg over det kan være sviller er Patrick Moore og Josh Lenartowicz. Ikke tell ut Cedric heller, hvis han bringer kondisjoneringen, kan han være vanskelig å slå (og han har vunnet Arnold tidligere).

Arnold Classic Australia
Arnold Classic Excursion er alltid en god en med noen av de beste der ute som kommer fra land til land for å konkurrere i Arnold Classic. Men i år, hvis du er en kroppsbyggingsvifte, er du inne på en godbit. Du kan forvente å se følgende personer i Australia (fra tidspunktet for å skrive denne artikkelen):

Velsignende Awodibu

Stor ramy

Dexter Jackson

Steve Kuclo

Joshua Lenartowicz

Victor Martinez

Patrick Moore

Jake Nikolopoulos

Sergio Oliva Jr.

Fred Smalls

Josh Wade

Akim Williams

Som en kroppsbyggingsvifte er det få interessante navn på den listen som jeg tror vi må nevne. Den første var velsignelse – kjent som Boogie Man. Velsignelse er sannsynligvis en av de mest underholdende kroppsbyggere i bransjen og har en vanvittig sans for humor. Det er trygt å si at vi alle har ventet på å se hva velsignelse kan bringe til en IFBB -scene. Og hvordan vil han se ut ved siden av et annet monster som Big Ramy? bare tiden vil vise.

Forvent Brasils herrelandslag i fotball Skjorter at Josh Lenartowicz blir satt på i hagen hans. Ikke at han ikke gjør noe annet show, men forventer at han skal være sikker på at alle T -ene hans er krysset, og jeg er prikket med prep.

Og Dexter … denne mannen tar den med i 2020. Arnold Ohio, Arnold Australia, Olympia, kanskje New York Pro og Athleticon også? Dex viser ingen tegn til å bremse og i det tempoet han er på, vil det være vanskelig for enhver person å bryte sin vinnerrekord gjennom tidene.

Mr. Olympia
Jeg skal ut på en lem her og si at jeg tror vi vil ha en ny Mr. Olympia -mester i 2020. Hvis du er en kroppsbyggende fan, vil du se det beste av det beste konkurrere på Olympia -scenen, Men i år tror jeg ikke det kommer til å skje. Vil Flex Lewis gå på scenen? kanskje ikke. Jeg tror at både Phil Heath og Flex Lewis vil hoppe over Olympia og Prep for Athleticon (som jeg vil snakke om neste gang).

Mange vil si at Brandon Curry ikke så ut som tidligere Mr. Olympia -vinnere – og at de kan ha rett. Men for ham trengte han bare å være bedre enn alle andre på scenen under THathelg. Jeg føler at hvis Brandon ikke forbedrer kondisjonen, er han utsatt for å bli slått. Hvem vil trappe opp? Kanskje Bonac? Roelly? Ramy? Hadi (hvis han kan klare det)? Det kommer til å bli en interessant helg i Vegas.

Athleticon
Folk over hele landet lurer på hva berget vil bringe til Athleticon? Og hvis jeg var en spillmann, tar han det hele. Jeg tror at dette er showet vi vil se comebacket til Phil Heath og Flex Lewis. Jeg vet også at mange supplementmerker bøyer seg ut av Olympia og får Booth -plass på Athleticon – noe som kan gjøre showroomgulvet på Olympia ganske mindre.

Dette showet kommer til å bli årets snakk. Som en kroppsbyggingsvifte er jeg i ekstase over å se visjonen The Rock har for showet. Siden han selv er en kroppsbyggende fan, forventer jeg at han vil gjøre dette til en betydelig produksjon, og med sin status kan han kanskje til og med få showet på nasjonalt TV? Å få kroppsbygging foran mainstream media og/eller i hjemmene til allmennheten kan være et fantastisk spill for å vokse helse og kondisjon så vel som IFBB,

Med alt som skjer i år, tror jeg virkelig at 2020 kommer til å bli det mest spennende året for kroppsbyggende fans og for bransjen. Så gjør popcornet ditt klar!

Hvilket show er du mye i ekstase om? Gi oss beskjed i kommentarene.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.