Et mye bedre fysisk utseende er noe alle kan oppnå

i dagens verden mange av oss takler en ekstremt krevende ekspert livsstil, men likevel en eller annen metode, uansett hvor mange barrierer vi takler vi kan ha kroppen vår i en optimal fysisk tilstand. I tillegg til at vi kan gjøre dette ikke bare for å oppnå et mye bedre fysisk utseende, men likeledes for å redusere spenningen samt glede over et sunnere liv. Dette vil forbedre ytelsen vår i våre forskjellige daglige aktiviteter som vår oppgave (enten på et kontor eller på gaten), så vel som i våre forbindelser med paret vårt, vår husholdning så vel som våre venner.

Hvordan vi kan overholde en tilstrekkelig kostholdsplan hver dag

Uansett hvor mange forpliktelser vi takler daglig, kan vi gi oss et par minutter til å spise 5 eller 6 lite tilstrekkelig balanserte måltider (enten fast eller flytende), noe som vil fremskynde metabolismen vår, samt tilby kroppen vår med en mye bedre evne å behandle mat effektivt i tillegg til å bruke fett som energikilde. Årsaken til at det å spise 5 eller 6 små måltider daglig akselererer metabolismen vår, er siden kroppen vår bruker energi i “hver” fordøyelsesprosess, absorpsjon samt lagring av mat.

Det jeg for eksempel gjør daglig er å forlate fra huset om morgenen med en koffert full av “tuppers så vel som alle slags mottakere” for å være i stand til å overholde kostholdsplanen min i en ekstremt streng måte mandag til lørdag. Dette er en daglig bekymring, men jeg garanterer deg at det utgjør forskjellen (spesielt i budsjettet, siden det å tilberede 5 eller 6 husmåltider vanligvis vil bli mye rimeligere enn å spise ute). Jeg forstår at dette kan virke opprørende for noen få av dere som allerede må ta med en koffert full av en bærbar PC, bøker eller noe annet, men jeg er sikker på at hvis jeg kan gjøre det, kan du gjøre det også. Dessuten vil ta en koffert med dine daglige måltider få deg til å kaste mye mer kalorier, så vel som det kan virkelig gjøre at du ser mye mer interessant … i min situasjon, bringer 2 kofferter meg til å se ut som … si … en elitegjenger.

En annen ting mange av dere kanskje tror er “Hvordan skal jeg spise på metoden min til en tilfredsstillende eller midt i den?” Vel, det er der fantasien din spiller inn. For eksempel kan du legge et måltiderstatningspulver hos en mottaker, så når det kreves at du bare legger vann, rist det, i tillegg til å drikke det på mindre enn ett minutt. Jeg er sikker på at mange av dere kan resonnere deg selv fra en tilfredsstillende i bare ett minutt (akkurat som noen mennesker går på do, eller tar en ekstremt viktig telefonsamtale utenfor det tilfredsstillende rommet). Jeg lot aldri kroppen min ligge i mer enn 3 timer uten å få et måltid. Selv når jeg ikke kan forlate det tilfredsstillende plassen av en eller annen grunn, spiser jeg virkelig i noen tilfeller en risting foran menneskene jeg håndterer (når jeg går for å føre tilsyn med et meglerfirma) i tillegg til at de virkelig føler seg ekstremt interessert i livsstilen min. Når de spør meg hva jeg drikker, så vel som av hvilken grunn, så vel som jeg forteller dem, sier mange av dem at de kommer til å begynne å gjøre noe som ligner en mye bedre fysisk form (vel, det er det de oppgir foran Av meg … du vet, jeg er den økonomiske autoriteten i så fall…). Forresten, da jeg var yngre i tillegg til at jeg ikke hadde tilstrekkelige penger til å kjøpe kosttilskudd jeg brukte til å forberede en risting med 120 gram tunfisk i vann, så vel som det var mitt “hjemmelagde supplement” for en eller to av mine Hverdagsmåltider, så en stram budsjettplan er ikke en gyldig unnskyldning.

Uansett er det en sannhet at hvis vi ikke mater kroppen vår flere ganger gjennom dagen den blir brukt til å lagre alt vi spiser som fett, for å få den energiressursen vi ikke tilbyr den i en tilstrekkelig så vel som konstant måte. Dette skjer siden kroppen vår ikke er utviklet for å se best mulig ut (“utseendet” er virkelig noe ekstremt subjektivt hvilke modifikasjoner hvert par tiår, så vel som menneskelig utvikling tar mye mer enn det), kroppen vår er utviklet for å lage den gjennom (som mange levende typer i planeten). I tillegg til om vi ikke mater kroppen vår flere ganger i løpet av dagen kommer den inn i et bestemt stadium av “overlevelsesmodus”, siden det ikke er sikkert når den kommer til å ha tilbudt mat igjen, samt begynner å lagre Fett, akkurat som alle typer personer vil lagre dagligvarer i tilfelle en katastrofe, siden de ikke er sikre på når de kommer til å ha tilbudt mat igjen.

Så å mate kroppen din 5 eller 6 ganger om dagen = Bruke maten du spiser som energikilde, i tillegg til å tilby kroppen din for en metode for å forhindre lagring av fett. Av programmet er den høye kvaliteten på maten du spiser på dagtid utrolig viktig, så vel som jeg vil løse dette problemet senere.

Hvordan vi kan trene, så vel som fortsatt har tid til å gjøre resten av hverdagens aktiviteter

Etter å ha dekket problemet med hva du skal gjøre for å bevare en tilstrekkelig kostholdsplan daglig (som er utrolig viktig siden uten dette uansett vilikke fungerer bra) La oss se nøyaktig hvordan vi kan trene, så vel som fortsatt har tid til å gjøre “alt annet”. Nå, ha i tankene at absolutt om en 24 -timers dags dedikasjonstid til trening innebærer å ta bort tid fra andre aktiviteter. Så å ha tid til å gjøre “alt annet” er et spørsmål om prioriteringer (som er avhengige av hver enkelt av oss) så vel som her, jeg nevner bare en metode for å administrere din hverdagslige ekspertrutine på en effektiv måte (som jeg gjør) for å være i stand Å trene hver dag, men hvis du går til et kjøpesenter er en av de beste prioriteringene dine (som jeg stiller spørsmål ved om du leser en kort artikkel på dette nettstedet), kan jeg ikke hjelpe deg.

Hvis vi administrerer rutinen vår i en effektiv metode, kan vi absolutt oppdage minst mellom 30 så vel som 60 minutter, fra 3 til 5 dager i uken, for å trene (som betyr cardio, vekter eller begge deler). Dette vil akselerere enda mye mer vår metabolisme (som å spise 5 eller 6 måltider om dagen i stedet for bare 2 eller 3), i tillegg til at vi hjelper oss med å etablere musklene våre. Jeg personlig har en sykkel på soverommet mitt i tillegg til at jeg står opp hver dag for å gjøre minst 30 minutters cardio fra mandag til lørdag, på en tom mage før jeg gjør noe annet (for å dra nytte av morgenens lave glykogenbutikker i kroppen min til kaster mye mer fett). Det har ikke noe å si om noen dager jeg må stå opp tidligere så lenge jeg gjør min cardio. I tillegg til nøyaktig samme tid ser jeg på nyhetene for å bli informert om hva som skjer i verden eller bare se noen musikkvideoer hvis jeg føler meg trøtt.

Nå er fordelen med å gjøre cardio på en tom mage ganske diskutabel, men det har fungert underverker for meg. Det noen kritiserer om denne teknikken er at siden av de lave glykogenlagrene i kroppen din, vil den kaste fett “og muskel” som energikilde. I min situasjon legger jeg meg i dvale og etterlater en mottaker med proteinpulver (ingen karbohydrater så vel som ingen fett) ved siden av sengen min, så vel som om jeg står opp av noen form for grunn midt på natten (til Gå på do, eller bare fordi) jeg la vann i det, rist det, i tillegg til å drikke det (den dagen jeg ville innta 7 måltider). Dette får meg til å føle at jeg gir kroppen min tilstrekkelig protein for å forhindre å kaste bort muskelmasse (og husk at sinnet er så kraftig at det du virkelig tror er ekstremt sannsynlig å skje). Nå, ikke misforstå meg her, jeg våkner ikke så mye som drikker ristingen, jeg drikker ristet “hvis” jeg står opp (fordi det å sove dypt tilstrekkelig er en integrert del av å komme meg fra en stressende dag, så jeg Ikke avbryt søvnen min med vilje).

Uansett, det som fungerer finest for meg er å gjøre cardio aller første om morgenen på en tom mage, men jeg veileder folk til å oppleve forskjellige teknikker i et par uker i tillegg til å se hvilket arbeid som er fineste for dem. Noen andre teknikker du kan prøve er:

1. Inntak av en protein risting øyeblikkelig når du står opp før du gjør cardio for å ha noe i magen (fremdeles uten karbohydrater så vel som ingen fett) .2. Å gjøre cardio etter vekttrening (når glykogenbutikkene dine er ekstremt lave, så vel som kroppen din blir til fett som energikilde) .3. Å gjøre cardio etter å ha spist enhver type typisk måltid for å føle seg energisk så vel som forberedt på å “løpe miles”. Jeg personlig ikke slik som denne teknikken, siden grunnen til at jeg gjør cardio er å kaste fett i tillegg til å holde meg mager, så vel som jeg er en fast tro på at når du trener med en full mage, bruker kroppen din veldig først det du har i Fordøyelsessystemet ditt før du stoler på fettlagrene.

En annen fordel jeg har oppdaget å gjøre cardio aller første om morgenen er at det får meg til å føle meg mye mye mer energisk i løpet av dagen (på grunn av en akselerert metabolisme, samt en følelse av selvkontroll så vel som prestasjon), sammenlignet Til energien jeg kan få fra alle typer ekstra hvile (dette innebærer ikke at tilstrekkelig søvntider ikke er viktig, innebærer det bare at de ikke er en grunn til å forhindre trening om morgenen).

På en utgave til, kan vi oppdage ekstra metoder i løpet av dagen for å tvinge kroppen vår til å kaste mye mer kalorier uten å måtte bruke en treningsmaskin. Akkurat her er noen eksempler:

1. Vi kan bruke trappene i tillegg til å forhindre heisen så mye som mulig (av programmet jeg ikke snakker om å gå opp 48 etasjer i tillegg til å møte opp til en tilfredsstillende alt svett og stinkende).

2. Vi kan gå til en kollegas kontor for å snakke om et problem i stedet for å ta opp det på telefon. Faktisk, å stå fra din arbeidsstedstype tid til tid, oppdaterer tankene dine så mye at du vanligvis kommer tilbake med nye ideer. Og selvfølgelig promoterer jeg ikke så mye som “Chat så vel som Squander Work Time”. Vi kan også prøve å gå så mye som mulig i stedet for å ta en tur.

Til slutt, i situasjonen til mennesker som meg som liker å trene med vekter, oppdager jeg personlig det ekstremt tilfredsstillende å gå til treningssenteretOm natten, foruten mine daglige aktiviteter, siden denne metoden kan jeg ta ut all spenningen som er samlet fra min hverdagslige ekspert livsstil Atletico Madrid Skjorter (i stedet for å ta den med hjem). Tro meg når jeg forteller deg at det vanligvis er ekstremt stressende å føre tilsyn med hverdagsoperasjoner som tar beliggenhet i det meksikanske verdipapirmarkedet Å gå til treningssenteret på slutten av dagen min er at jeg ikke føler presset fra å måtte overflate så raskt som mulig for å dukke opp til kontoret etter planen (på grunn av potensiell trafikk). Uansett prøver jeg fortsatt å forhindre at treningsøktene Jeg tar glutamin øyeblikkelig etter noen form for trening – Crystal Palace FC Skjorter vekter eller cardio – i tillegg til at jeg også tar 3 gram vitamin C daglig i delte doser på 1 gram med måltider).

Hvordan vi kan holde oss inspirert til å nå våre mål

For å holde motivasjonen (og ikke gi opp) må vi fokusere på fjerne så vel som rimelige mål som vi kan oppnå om 1 eller 2 måneder, så når vi oppnår disse kan vi erstatte dem for nye. Noen fjerne så vel som rimelige mål er for eksempel å senke en størrelse på midtseksjonsmålingen vår, for å forbedre vår fysiske tilstand i tillegg til å være i stand til å gjøre cardio i 10 mye mer minutter, eller å øke 5% vår utholdenhet i treningsstudioet. Nå må vi skille mellom kortsiktige og langsiktige mål for å oppnå dem effektivt.

Kortsiktige mål

For å oppnå målene våre på kort sikt, må vi begynne med å sakte innføre små forbedringer i spisevanene våre. Akkurat her er noen primære forbedringer å ta vare på:

1. Substituerende brus så vel som andre drinker med enkelt vann. Dette kan være utfordrende på begynnelsen, men på lang sikt vil mange av dere oppdage ekstremt tilfredsstillende å drikke bare lett vann (musklene dine vil virkelig føles mye fyldigere, så vel som kroppen din mye sunnere). Dette er nettopp det som skjedde for meg siden nå på søndag (min juksedag – jeg vil diskutere dette sistnevnte).

2. Forstå hvilken type fett som skal forhindre fullstendig. Jeg personlig bare spiser avokado så vel som EPA så vel som DHA (Omega-3 fettsyrer), i tillegg til å holde fettinntaket mitt til 20% av mine daglige kalorier (jeg veileder ikke å gå lavere enn denne delen siden det påvirker negativt din hormonbalanse).

3. Forstå hva som er den perfekte mengden protein å konsumere. Dette problemet er ekstremt diskutabelt, siden noen mennesker tror at hvis du tar så godt mye protein, vil du bare forårsake skade på nyrene dine uten å etablere noen form for mye mer muskler. I min situasjon vekter jeg vanligvis rundt 80 kg (176 pund) så vel som jeg har oppdaget fordelaktig å inkludere mellom 30 så vel som 40 gram protein i hvert av måltidene mine (avhengig av hvilket måltid). I tillegg til Qatars herrelandslag i fotball Skjorter det jeg personlig gjør er å ta en blodprøve for å screene nyrene mine, så vel som leververdier (og generell helse) minst hver tredje måned. Jeg forstår at dette er en utgift, men jeg betaler det heller med pengene mine enn å betale det med helsen min. Jeg har spist protein som dette i rundt 10 år, så vel som jeg aldri har hatt et nyreproblem. Det du virkelig må erkjenne er at den eneste sannheten om å spise mye protein er ekstremt usannsynlig å skade nyrene dine, men hvis du allerede har en nyresykdom, vil de sannsynligvis ikke tåle den ekstra mengden protein. En ting du må gjenkjenne er at å spise så godt mye av alt vil gjøre at kroppsbutikken din lagrer overflødig kalorier som fett. Jeg har personlig gjort endringer i proteininntaket mitt, og etterlatt det andre konstant, samt har oppdaget at å spise 250 kalorier mye mer av protein daglig i løpet av to uker (over det typiske forbruket), gjør meg absolutt til å miste litt høy kvalitet under huden min.

4. Forståelse på hvilket tidspunkt på dagen er mye bedre å innta hver type karbohydrat. Dette må avsluttes med den glykemiske indeksen for hvert karbohydrat så vel som dens innvirkning på insulin, så vel som den generelle retningslinjen er at jo lavere den glykemiske indeksen for et karbohydrat er det vanligvis jo bedre. Hvorfor? Siden for enhver type type mat inkludert karbohydrat, jo lavere som den glykemiske indeksen er, jo saktere blir maten fordøyd så vel som absorbert i kroppen din. Dette fører til en mye mer progressiv så vel som jevn økning av glukose i blodet ditt, så vel som en mye mer progressiv frigjøring av insulin i kroppen din (fordi insulin er hormonet som frigjøres for å senke glukosenivået i blodet ditt, som stiger Når du spiser karbohydrater). Nå er en rask insulinutgivelse bare fordelaktig i to hendelser på dagtid: i din aller første MEAl samt i måltidet etter at du har trent. Dette er siden på de to gangene på dagen glykogenbutikkene i kroppen din er så lave at når insulin frigjøres for å senke glukosen

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.