Flyplassoverlevelse: Ikke blås kostholdet ditt når du er i en klype

av Matt Weik

Med varmt vær ideelt rundt hjørnet og tanken på sommerferier som flyter rundt i hodene våre, regnet jeg med at det ville være et godt tidspunkt å snakke om hvordan du med litt planlegging og tanke kan komme deg ut av et syltetøy hvis flyet ditt blir forsinket i sommer. La oss legge ut scenen. Du kom deg til flyplassen, eller du gjør deg klar til å hoppe på forbindelsen til den tropiske oasen du har ventet måneder på å besøke når vi plutselig begynte å pumpe bremsene på deg.

Du ser opp på skjermen og med store dristige bokstaver ser du ordet “forsinket” ved siden av flyturen. gutt av en b*tch! Hva skal du gjøre? Du sulter, din cranky, og du vil ikke sette deg ned på en flyplassrestaurant og betale en liten formue for flyplassmat som helt ærlig er stekt, fet og usunn. Så hva gjør du? Dette innlegget kommer til å legge ut noen av måtene du kan forberede deg på slike anledninger, så vel som noen måter du kan jobbe rundt dem med litt tanke.

1. Pakk din bærbare proteinkilde
Det er ærlig talt ingen grunn til at du ikke kan ta en baggie eller liten beholder (som oppfyller TSA -retningslinjer) full av velsmakende protein -godhet. Enten du bestemmer deg for å pakke nøtter, proteinbarer, proteinpulver, oksekjøtt, uansett hva, å ha det på deg på noen måte, forhindrer hikke som dette fra å kaste deg av spillet ditt og ødelegge dagen din full av reise. Noe av det jeg gjorde da jeg reiste var å ta Ziploc Baggies fulle av proteinpulver med meg i bærebagasjen. Jeg ville alltid ha en shaker -flaske med meg for å fylle med vann mens jeg var på flyplassen, så alt jeg måtte gjøre var å få tak i en av baggiene fulle av proteinpulver, dumpe den i min rister full av vann, rist den opp , og jeg vil ha meg en proteinpakket matbit. For det meste ville jeg bruke en vannfontene for å fylle ut rykeren min, men hvis jeg ikke fikk en god stemning om at vannet på flyplassen er verdt å drikke, ville jeg bare kjøpe en flaske vann i en av butikkene i nærheten terminalen.

2. Frukt
Du vil være hardt presset for å finne en leverandør på flyplassen som ikke har frukt. Det kan være hva som Gå på flyet med og spis når du setter deg ned. Uansett vil frukten gi deg en god liten forbedring av energi, noen antioksidanter, så vel som mikro-næringsstoffer. Vær imidlertid anbefalt at prisen du betaler for frukt på flyplassen vil ikke komme billig. Så vær oppmerksom på det før du går ut og kassereren forteller deg totalen.

Hvis du velger dette alternativet, må du sørge for at du får tak i sølvtøyet du trenger å spise frukten (ingenting er verre enn å sitte på terminalen bare for å innse at du glemte en gaffel eller skje). Sørg også for å få tak i noen servietter også med tanke på at det å konsumere frukt til tider kan være rotete.

3. nøtter
Mens noen mennesker kan kalle deg “nøtter” for å fly, er den vi refererer til de proteinpakkede små perler. Nøtter er veldig raske og praktiske å pakke, spise og transportere – spesielt når de kommer i en gjenlukkbar pakke i tilfelle du ikke er ferdig med dem alle på en sittende. Hvis emballasjen av en eller annen grunn ikke kan forsegles eller du på en eller annen måte skader emballasjen, kan du spørre en av leverandørene om de har en binders som du kan ha. På denne måten kan du brette deg over emballasjen og trygt ved hjelp av binders slik at den ikke dumper ut over hele gulvet eller i en av posene dine.

Nøtter er et flott alternativ på flyplassen fordi de ikke bare vil gi deg en god tilførsel av protein, fett og fiber, men de vil også hjelpe deg med å føle deg full og mett forhåpentligvis til du kan gå ombord på flyet ditt og lande på ditt endelige destinasjon . Du kan få alt fra peanøtter, til valnøtter, pistasjnøtter, mandler og cashewnøtter. En rask idé … hold deg unna de glaserte, kandiserte eller sukkerholdige nøtter. Disse er fulle av sukker som du ikke trenger i kostholdet ditt. Noen av disse alternativene kan være sjokoladedekket mandler, honningstekte peanøtter og lignende. Hvis hele mutteralternativet du velger har tilsatt salt, for eksempel havsalt, vil du ha det bra med det alternativet så lenge kostholdet ditt tillater det ekstra saltet, og det vil ikke forstyrre Danmarks herrelandslag i fotball Skjorter helsetilstanden du måtte ha.

4. Protein- og ernæringsbarer
Etter å ha tilbrakt et tiår i supplementindustrien på reise, er protein- og ernæringsbarer ikke fremmed for meg. Faktisk vil jeg regelmessig pakke mine egne proteinbarer før jeg dro på en tur for å forsikre meg om at jeg har en sikkerhetskopieringsplan for anledninger som vi snakker om i denne artikkelen. Et ord med forsiktighet, hvis du tar en haug med proteinstenger, må du ikke linje bunnen av kofferten med dem og tro at du kommer til å gjøre det gjennom sikkerhet uten å være QuestiOned det som er i vesken din. Gjennom røntgenprodusenten ser det ut som om du smugler en koffert full av eksplosiver. Dette er rynket opp. Så hvis du ikke vil se folk fra alle retninger som kjører deg, kan du sette dem i en pose uten særlig kjøp og skyve dem i kofferten eller fortsette.

Men i all alvor har proteinbarer reddet rumpa ved mange anledninger når flyvningene mine har blitt sterkt forsinket eller til og med kansellert, og jeg nektet å betale den skandaløse prisen for et måltid på flyplassterminalene. Den gode nyheten er at hvis du ikke husket å ta protein- eller ernæringsbarer med deg til flyplassen, vil omtrent hver leverandør der ha en rekke. Du kan finne merker som Met-RX, Quest, Balance, Pure Protein, Clif, Kind og mange andre. Igjen vil du betale en pen krone for disse stolpene, men jeg vil heller bruke noen få dollar på en proteinbar enn et multiplum av det for et usunt måltid. Mange av disse stolpene vil ha en god mengde protein i seg også – hvor som helst fra 10g til oppover 32g.

5. Yoghurt
Et flott lite snack -alternativ som du kan hente fra noen av leverandørene på flyplassen er yoghurt. Fullpakket med kalsium og protein, er dette et hjemmekjøring hvis du er fastkjørt. Noen av yoghurtene du finner på flyplassleverandørene er for eksempel ferdigpakket som Dannon -sorten, mens andre kan komme i en klar kopp, selv med litt frukt eller granola i den. Hvis de har den greske sorten, enda bedre for noe ekstra protein! Ord til de kloke, akkurat som med frukten påpekt tidligere, sørg for at du har sølvtøy og servietter fordi det kan være rotete eller potensielt søl. Vil du legge en demper på turen? Spill yoghurten din og prøv å beskrive den hvite flekken på tee -skjorten eller dressen din, Monica.

Hvis du ville leke med makroene litt, kan du alltid kjøpe litt frukt som påpekt tidligere og legge det i yoghurten din for å gi litt smak og sødme. Du kan også ta noen av nøttene vi snakket om og dumpe noen av dem også. Dette gir en velsmakende godbit hvis du ikke vil spise vanlig vaniljeyoghurt.

6. Strengost
Vil du ha en rask og enkel kilde til protein og fett? Snap inn i en slank-jim! Vente. Jeg indikerer strengost. Stringost er et flott snack -alternativ, spesielt hvis du trenger noe umiddelbart som du kan spise raskt mens du går tilbake til terminalen din og til og med en utrolig enkel matbit å konsumere på flyet. Det anbefales imidlertid ikke å holde strengosten ikke -kjøleskap over lengre tid med tanke på at det er et meieriprodukt. Det er ingen god måte å forsegle strengosten på hvis du åpner emballasjen, så sørg for at du av den grunn kan spise hele saken eller være forberedt på å få kreativt forsegle den eller bare kaste den bort (jeg hater tanken på ikke bare Å kaste bort mat, men kaste penger i boksen med tanke på at du betalte mye mer enn normalt på strengosten din fra leverandøren til å begynne med).

7. Jerky
STORFEKJØTT! Eller kanskje Tyrkia! Mann, jeg elsker protein og jeg Leicester City Skjorter er sikker på at du også gjør det. Når det gjelder rykk, avhenger det av den variasjonen du er i humør for. Jerky er en slam -dunk på flyplassen. Mange av emballasjen du finner hos leverandørene vil være gjenlukkbare i tilfelle du ikke er ferdig med hele pakken på en sittende. Det er verdt å nevne igjen at hvis du trodde Jerky allerede var dyrt i matbutikken, kan du bli klistremerke sjokkert når du ser prisen på flyplassleverandøren. Men hvis du er i en klype, er det fortsatt et alternativ. Saltinnholdet er også høyt for dette alternativet, så hvis det ikke plager deg eller forstyrrer helseproblemer du måtte ha, indikerer du i det hele tatt å spise opp.

Rykkete alternativer vil variere avhengig av hvor du handler på flyplassen. Noen leverandører vil ha ett merke, mens andre kan ha et annet. Du må også ta hensyn til smaksalternativene. Liker du original? Kanskje du liker Teriyaki eller en pepret dust? Det er helt din personlige preferanse, og hvis makroene med den ekstra smaken passer dine Real Madrid Skjorter kostholdsbehov.

Jeg håper du fant dette innlegget nyttig, og det ga deg noen ideer å vurdere når du er på reise og i en klype. Er det ikke alternativer som ikke er påpekt i dette innlegget som du gleder deg over når du reiser og befinner deg i en klype? I så fall, gi oss beskjed i kommentarene eller slå meg opp på sosiale medier.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.