Kan Smith ta rettslige skritt mot akademiet? – En lovgivningsprofessors metode

Hjemmeunderholdningslovgivning går en del og pakke med idrettslov, og det er grunnen til at vi deler en vurdering som tilbys av Wayne Cohen, en rettssak, så vel som lovgivningsprofessor, George Washington University Institution av lovgivning nedenfor:

Academy of Movement -bilder samt vitenskap (akademi) har brede krefter over medlemmene, inkludert Will Smith. Imidlertid kan akademiets beslutning om å hindre Mr. Smith i ti år fra å gå til alle typer hendelser, inkludert Oscars, ha gått så bra, så vel som krenket sine egne skriftlige vedtekter samt krav til oppførsel. Selv om Mr. Smith frivillig sa opp sitt medlemskap, ble den avskjedsvedtaket sannsynligvis tatt for å forhindre en langvarig høring, noe som resulterte i mye mer offentlig beskyttelse av hendelsen. Men på nøyaktig samme tid er akademiet selv – så vel som til og med styremedlemmene, individuelt – i ukjente farvann.

Akademiet kan ha brutt sine egne vedtekter så vel som oppdrag

Akademiets mål fordi oppstarten i 1930 har vært “[t] o erkjenne så vel som å opprettholde dyktighet i bevegelsesfotokunst så vel som vitenskaper. . . [og å] koble verden med medium for bevegelsesbilder. ” Begrepet å “koble til” verden har vært en essensiell beregning for akademiet. Visstnok var Chris Rocks kommentarer om Jada Pinkett Smith ikke komisk for Mr. Smith, for hans andre halvparten av Smith, så vel som ærlig talt, for mange andre. Visstnok klarte Rocks uttalelser ikke enda mer noen form for å hjelpe til med å “koble” verden, akademiets publiserte standard. Mr. Rocks kommentarer relatert til Ms. Pinkett Smiths medisinske tilstand, til hennes fysiske utseende av hårtap, samt sannsynligvis krysset den ordspråklige Everton FC Skjorter linjen. Akademiets vedtekter samt krav til oppførsel kan tilbys på forespørsel til professor Cohens juridiske team.

Lovgivningen anerkjenner spesifisering av sinnsforsvar

Siden antikken har vårt rettssystem forventet forsvar til forbrytelser som inkluderer et kortsiktig tap av dom. Forbrytningsforbrytelser, for eksempel, kan unnskyldes så vel som redusert, selv når den straffbare lovbruddet inkluderer drap på et menneske. Helt klart, hvis vårt juridiske rammeverk muliggjør “midlertidig sinnssykdom” som et forsvar til et gebyr for drap, bør en åpenhånds smell i det minste få noe hensyn. Mr. Smith var opprørt, aktivert, så vel som i et minutt eller så, ikke var i stand til å utøve ideell skjønn. Hvorvidt oppførselen i det han oppfattet som å beskytte den andre halvparten stiger til nivået av et ti års forbud forblir å bli sett.

Akademiet er en non-profit, med nesten 500 000 000 dollar i eiendeler

Det er viktig å merke seg at akademiet er en “non-profit” enhet. Den opererer i henhold til avsnitt 501 (c) i den indre inntektskoden, så vel som fritatt for forretningsskatter. Når det er sagt, er akademiet en veldig, ekstremt lukrativ organisasjon, med bemerkelsesverdig makt. Den har eiendeler på over 461 000 000 dollar. Faktisk, i det siste rapporteringsåret alene, ble det verdt å forbedre med mye mer enn $ 20.000.000. Med dette rikdomsnivået, bør akademiet holdes til de største kravene i behørig prosess så vel som rettferdighet. På forespørsel kan kopier av akademiets monetære poster gis.

Det er ingen presedens for straffen mot Mr. Smith

Det er ingen presedens i akademiets historie Chelsea FC Skjorter for den typen straff som er pålagt Mr. Smith. I sin 95-årige historie har akademiet bare utvist fem medlemmer: Carmine Caridi, Harvey Weinstein, utgift Cosby, Roman Polanski, samt kinematograf Adam Kimmel. Et ti års forbud er ensbetydende med utvisning. Disse fem forekomstene inkluderte voldelige, systematiske, voldelige og vedvarende oppførsel over en lang tid. De er kanskje ikke mye mer eliminert fra Mr. Smiths opptreden i en åpenhendt smekk av Mr. Rock. Det er ingen tidligere presedens for noen form for lignende forbud som det som ble pålagt mot Mr. Smith.

Konklusjon

Smith har et potensielt forsikringskrav mot akademiet for sitt ti år lange forbud. Straffen har ikke formen forbrytelsen, så å si. Dette er ikke for å kondolere Mr. Smiths handlinger på noen form for måte. I 2022 må alle typer voldsom lov evalueres. På nøyaktig samme tid bryter imidlertid et ti års forbud, som diskutert ovenfor, Wolverhampton Wanderers Skjorter sannsynligvis akademiets objektive uttalelse så vel som vedtekter, samt støttes ikke av noen form for tidligere presedens.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.