Dyrestudie: Fett i barndommen? Svake muskler for livet, States Animal Research Study

Animal Study: Fat in Childhood? Svake muskler for livet, sier dyrestudier

Leger er bekymret for det økende antallet fyr så vel som kvinner som vil kreve medisinsk behandling i alderdommen. Vi lever alle lenger, så vel som et resultat Alzheimers, sarkopeni, diabetes samt osteoporose håndterer epidemiske proporsjoner. Forskere ved Joslin Diabetes Center i USA publiserte en dyreforskningsstudie som antyder at antall eldre med svake muskler sannsynligvis vil vokse mye mer enn vi hadde forventet.

Forskerne gjorde eksperimenter med mus. De ga noen forventede kvinner typisk mat [c] så vel som underfed andre [un]. Etter Tigres UANL Skjorter at de unge hadde blitt født så vel som avvenne, fikk de enten vanlig mat, inkludert rundt 20 prosent energi som stammer fra fett, eller en fettfattig kostholdsplan inkludert 60 prosent energi som stammer fra fett. Mus endte opp med å bli fett når de ble matet med et fet kosthold.

Etter tre uker regnet forskerne antall stamceller i musens muskler. Stamcellene er ikke en del av muskelmassevevet, men er fremdeles i stand til å dele seg, hvoretter de skriver muskelmasseceller som gjør det, så endte opp med å være en del av muskelmassevevet. Fysisk trening, anabole hormoner samt alvorlig skade på muskelmassevev stimulerer alle stamcelledeling.

Forskerne fant at avkommet til de underfede kvinnene hadde færre stamceller. Det var ikke uventet. Imidlertid fant forskerne også at overfôring etter fødselen hadde nøyaktig samme innvirkning – så vel som det var uventet. De overfede musene hadde 27 prosent færre stamceller i musklene enn dyrene som hadde fått rutinemessig chow.

Forskerne skadet muskelmassevev i labdyrene sine ved å utsette det for veldig lave temperaturer. De tok en titt på vevene tre dager senere for å se nøyaktig hvor godt de hadde kommet seg. Hos musene hvis mødre hadde hatt tilstrekkelig til å spise, minimerte overfôring helbredelsesevnen med 42 prosent. Den helbredende evnen til avkommet til underfede mødre var 64 prosent mindre.

“Slike reduksjoner i muskelmasse stamcelletall så vel som funksjon kan bidra til Bayer 04 Leverkusen Skjorter endringer i muskelmassemasse så vel Eintracht Frankfurt Skjorter som kroppsstruktur forbundet med utviklingsmessig mediert fare for voksen sykdom”, skriver forskerne.

Det er fjernet at de refererer til det økt antall barn som er like fete. Det virker sannsynlig at disse barna i eldre alder kan miste muskelmasse så vel som utholdenhet mye raskere, så vel som som et resultatkrav mye mer hjelp.

I mange etablering av land er overvekt også på økningen. I disse landene går underfôring så vel som overfôring hånd i hånd – så vel som for disse landene forbindelsene som amerikanerne har avdekket er enda mye mer bekymringsfulle.

Kilde:
Stamceller Dev. 2011 oktober; 20 (10): 1763-9.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.