Senator Runciman: Se på at pro kickboksing ikke kan være lovlig “trosser logikk”.

I fjor fremhevet jeg BCs innstilling Polens herrelandslag i fotball Skjorter av at profesjonell kickboksing samt Muay Thai -arrangementer ikke er aktivert i henhold til Englands herrelandslag i fotball Skjorter den oppdaterte straffeloven. Senatoren som utarbeidet lovgivningen, svarte uenig med provinsens smale tolkning av loven.

Senator Runciman har siden tatt en sterkere holdning som spesifiserer at BCs tolkning av lovgivningen han skrev “trosser logikk”. Senatoren, i et brev skrevet tidligere i år til BCs samfunnsdepartement, Sport samt kulturell fremskritt spesifiserer at “det trosser logikk at noen kampsportkonkurranser ble ansett som lovlige under den forrige definisjonen under en betydning som tillater blandet Atalanta BC Skjorter kampsport ”.

Dette er et viktig fremskritt siden hvis en domstol noen gang blir bedt om å oversette. 83 i straffeloven I valg av provinsielle krefter for å kontrollere ekspert “Mixed Martial Arts”, kan den presiderende dommeren se på lovens intensjon.

Ideelt sett vil dette rettidig BC -regjeringen til å se på omgivelsene, samt tenke på å legalisere ekspert kickboksing i provinsen. I tillegg bør dette være overbevisende når det gjelder å påvirke andre provinser i å velge utvalget av sine krefter i å legalisere ekspertkampidrett. Ikke alle provinser er enige i BCs omgivelser, og forutsatt at senatorens synspunkter er en bred tolkning av hva “blandet kampsport” innebærer, sannsynligvis berettiget.

Jeg har kjøpt en full kopi av senator Runcimans brev til BC -regjeringen som kan oppdages her:

Senator Runciman -brev til David Galbraith

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Drafter av utgifter S-209 er uenig i BCs smale tolkning av Lawoctober 30, 2013in “Bill S-209”
Hvorfor pro kickboxing / Muay Thai er ulovlig i BC, så vel som hva som kan gjøres med den 25. århundre 2013in “BC Athletic Commission”
Profesjonell Muay Thai så vel som kickboksing vil forbli ulovlig i BCSEPTEMS 26. 2013in “BC Athletic Commission”

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.