4 Hydreringshakker for å hjelpe deg med å blomstre på lange løp

Den tydelige metoden for å holde deg fuktig i løpet av en lang løp er å bruke en fuktighetspakke eller ta med en vannflaske. Men med bare en liter vann som ACF Fiorentina Skjorter veier rundt to kilo, er det ikke ideelt å bære rundt en passende mengde væsker, spesielt hvis du er fokusert på å bli raskere. Så nøyaktig hvordan holder du tørsten slukket så vel som kroppen din grunnet til å gjøre sans ekstra utstyr? Du godtar omgivelsene dine. Akkurat her er noen få teknikker jeg har oppdaget gjennom årene.

1. Planlegg en parkkjøring
En av de enkleste metodene for å holde seg fuktig på et treningsløp er å velge en parksti som passerer forutsigbart å sette vannfontener. Jeg forstår hva du tenker: “Kjører du løkker i parken? Kjedelig.” Husk imidlertid at du ikke trenger å bo i parken hele tiden. Du kan style et ut-og-rygg eller punkt-til-punkt treningsprogram som passerer vannkildene så ofte som nødvendig.

2. Utnytte restauranter
Det kan støy som rare råd, uansett hvor raske matrestauranter så vel som bensinstasjoner kan holde på treningsløp. Nei, jeg snakker ikke om drivstoff med burgere så vel som pommes frites; Jeg snakker om å utnytte vannet deres (og bad!). Å be om en papirkopp for å fylle med tappevann kan være en utmerket metode for Portugals herrelandslag i fotball Skjorter å fukte på farten.

3. Legg opp væskene dine
Før du kjører, skjul flasker med vann eller sportsdrikker langs stien slik at du kan få tak i dem på farten. Bare ikke unnlater å huske å avhende søpla (eller plukke opp den resirkulerbare flasken) når du er ferdig.

4. Rekruttere en venn
Gode gode venner er verdt sin vekt i gull … så vel som vann. Når du forstår kurset ditt, må du ha en god venn som hopper på sykkelen sin med en vannflaske eller sportsdrikk, samt tilfredsstiller deg på stien. Se om de er oppe for å ri sammen. Tross alt kan treningsvenner hjelpe deg med å holde deg med planen din, få deg til å føle deg mye mer positiv til rutinen din, og – i Real Madrid Skjorter dette tilfellet – hold deg hydrert.

Denne informasjonen er bare for akademiske funksjoner, så vel som ikke er ment som en erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruke denne informasjonen for å diagnostisere eller behandle et helse- og velværeproblem eller tilstand. Inspiser alltid med legen din før du endrer kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.

Dean Karnazes

Dean Karnazes, som er en internasjonalt anerkjent utholdenhetsutøver, så vel som en bestselgende forfatter i New York Times, og har presset kroppen så vel som sinn til ufattelige grenser. Blant sine mange prestasjoner har han kjørt 350 konstante miles, foregående søvn i tre netter. Han løp over Death Valley i 120-graders temperaturer, i tillegg til at han løp et maraton til Sydpolen i ugunstige 40 grader. Ved ti forskjellige anledninger har han kjørt en 200-mils stafettløpssolo, og løper sammen med lag på tolv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.