Mike McIntyre utnevnte lov om lovgivningskomité for North Carolina Bar Association’s Sports samt seksjon for hjemmeunderholdningslovgivning.

Advokat Mike McIntyre fra Ward & Smith er utnevnt til lovgivende komité for lovgivningskomiteen i North Carolina Bar Association’s Sports samt Seksjon for hjemmeunderholdning.

McIntyrehe har tjent Real Madrid Skjorter i denne funksjonen som omhandler føderale anliggender de siste seks årene, samt har blitt nominert, så vel som utnevnt hvert år.

Sporten så vel som hjemmeunderholdningslovgivningsseksjonen inkluderer advokater som representerer idrett så vel som AC Milan Skjorter hjemmeunderholdningsklienter, fungerer som rådgiver for organisasjoner som deltok i markedet som hjemmeunderholdningsområde.

Mikes juridiske yrke har inkludert vekt Palmeiras Skjorter på idretten så vel som hjemmeunderholdningsindustrien. Han forstår den forskjellige sportsdynamikken så vel som råder, så vel som hjelper kunder på føderal, stat og regionalt nivå. Han var skaperen så vel som opprinnelig styreleder for Congressional Caucus on Youth Sports på Capitol Hill, hvor han taklet NFL, NCAA, Major League Baseball, PGA, U.S. Soccer, U.S. Tennis, AAU, Pop Warner Football, samt og USAs olympiske komité, blant andre organisasjoner.

Hans talsmann har tjent ham nasjonale så vel som regionale utmerkelser, inkludert å bli anerkjent to ganger av National Council of Youth Sport anerkjent av National Entertainment så vel som Parks Association, i tillegg til å bli innført i Robeson Region Sports Hall of Fame. Han fungerer i lederstyret for National Youth Sports Security samt Health and Wellness Institute, som jobber i samarbeid med American College of Sports Medicine samt Sanford Health.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.