6 Indikasjoner du spiser så godt mye sukker

av Matt Weik

Uten å innse det, kan det hende du tar inn mer sukker enn du kjenner igjen på hverdagsbasis. Nøyaktig hvor mange av dere bare ta tak i hvilken mat som passer til humøret ditt, og sluker det? Jeg kan se noen få hender i luften. Hvis du ikke sporer ernæringen din, har du virkelig ingen antydning om hvilke makroer du får hver dag. Du kan AC Milan Skjorter være metode fra der du krever å være for å nå dine helse-/kondisjonsmål. Hvis du prøver å gå ned i vekt, er det en ekstremt enkel metode å spore makroene dine for å se kiloene forsvinne. Hvis du ikke ser at tallene går ned på skalaen, krever du å gjøre en modifisering, samt å spore ernæringen din vil komme deg dit.

En del av grunnen til at du ikke går ned i vekt, er siden du spiser så godt mye søppel. Har du sett på ernæringsetiketten til det du spiser i disse dager? Jeg er villig til å satse mye av matvarene du ser på har enten høyt sukker som du bare ikke bryr deg om å bekymre deg for, eller skjult sukker som du ikke en gang kjente igjen, ble lagt til en såkalt ” sunn ”matalternativ. Jeg stiller spørsmål ved sannheten om at å spise sukker er forferdelig for deg kommer som en overraskelse. Hvis dette er aller første gang du hører at du krever å holde deg borte fra sukker, har vi en lang reise foran oss. Hvis du ser noen form for skiltene nedenfor, tar du mest sannsynlig inn mye sukker.

1. Du føler deg stadig treg om dagen
Jeg er sikker på at du har opplevd følelsen av det “rush” med energi etter at du spiste noe høyt i sukker. Du opplever en nesten øyeblikkelig “høy” som lar deg presse litt hardere i treningssenteret eller under en aktivitet, men du oppdager akkurat som i vitenskapsklasse, det som kommer opp, må komme ned. Dessverre produserer denne “ned” en ulykke som lar deg føle at du ble truffet av massevis av murstein. Når det gjelder energi, vil det å ha jevnt blodsukkernivå sikre at du har jevn energi gjennom dagen. Når insulinet ditt stiger så vel som faller, vil du begynne å føle at skifter i energi så vel som de høydepunktene, så vel som lavt, vil føre til at du ikke føler deg som deg selv – slugg, sliten, så vel som lat. Betal renter til kroppen din, det vil ikke lyve for deg.

2. Det ser ut til at du alltid ønsker sukkerholdig mat
Det er ganske enkelt, jo mer du spiser, jo mer vil du ha. Sukker er vanedannende og produserer en brutal syklus som med mindre du kan bryte den, vil du gå tilbake og videre mellom å ville sukker, føle deg fornøyd, til rett tilbake til å begjære det igjen. Akkurat som vi nevnte i nr. 1, gir dette “stoffet” deg at opp så vel som nedfølelse, slik at du ønsker mer å komme tilbake til “det høye”. Du vil på samme måte oppdage at smaksløkene dine har endret seg – og etter at du trenger mer sukker for å få nøyaktig samme smak i tillegg til tilfredshet fra matvarer.

3. Du Manchester City Skjorter ser ut til å være ekstremt lunefull som om det er din tid i måneden
Hvis du har sett Snickers -reklamene der de ber noen om å spise en Snickers -bar siden de ikke oppfører seg som seg selv, er det nettopp det vi snakker om med nr. 3. Du er bare ikke deg selv. Det opp så vel som å føle at du får fra sukkerhøydene, så vel som lavt utløser deg til å ha humørsvingninger på grunn av modifikasjonene i energinivået. Når du kommer ned av sukkeret høyt, kan du sammenligne det med å komme ned fra en høy, du kom av et medikament. Du er lunefull så vel som ubevisst at den følelsen av å være høy igjen.

4. Du oppdager at huden din hele tiden bryter ut
Du er i 30- eller 40 -årene, i tillegg til at du fortsatt bryter ut med kviser som om du var i tenårene? I det minste er det en flott ting – stemmen din sprekker ikke lenger (forhåpentligvis). Imidlertid er sannheten at du bryter ut ganske irriterende. Inspiser nøyaktig hvor mye sukker du tar i hver dag. Øker i sukker kan endre hormonene i kroppen din, samt øke graden av kviserutbrudd. Vil du begynne å se på alderen din, så vel som ikke som en kvise-ansiktet tenåring? Hold sukkeret i inspeksjon eller bli kvitt det helt. Din avtale vil si takk til deg.

5. Det ser ut til at du legger på deg
I situasjonen var du ikke bevisst så vel som å forstå absolutt ingenting om ernæring, det er kalorier i sukker. Hvis du tar inn uønsket sukker, tar du inn uønskede kalorier. Uønskede kalorier fører til uønsket vektøkning. Det er ikke rakettvitenskap. Ikke bare det, men kroppen vår har en metode for å håndtere sukker ved å få bukspyttkjertelen til å frigjøre insulin som hjelper kroppen til å bruke energien fra sukkeret. Dessverre, når kroppen din er insulinresistent på grunn av å stadig mate den en stor mengde sukker, vil ikke kroppen din kunne håndtere sukkerene som kommer inn i kroppen ordentlig. Hvis kroppen din stadig må frigjøre insulin for å skytte sukkeret til organene, fare for å sette unødig stress på bukspyttkjertelen din der det ikke lenger vil være i stand til å kjempe mot impacenTs av økt sukker som kommer inn i kroppen – derfor øker du muligheten for å etablere sykdom som diabetes så vel som hjertesykdom. Å legge til ytterligere kilo vil også føre deg nedover veien mot en epidemi her i USA – overvektige individer så vel som økte overvekt.

6. Du oppdager at du mangler mental klarhet
Jada, det skjer. Du oppdager deg selv som drømmer, eller at du bare har en dårlig dag, så vel som hjernen din ser ut til å være i en tåke. Hvis dette skjer ofte, kan du ta inn mye sukker fra kostholdet ditt. Hvis du ikke ser ut til å fokusere så godt som du er i en tåke, kan det være ekstremt godt et tegn på lavt Uruguays herrelandslag i fotball Skjorter blodsukker. Jeg forstår hva du tenker, “Matt, men denne artikkelen handler om å spise så godt mye sukker.” Du har rett. Nøyaktig hvordan kroppen reagerer på sukker er ganske unik. I stedet for en progressiv økning så vel som høsten med blodsukkeret, vil det å innta mye sukker føre til at blodsukkeret ditt skyrocket raskt, så vel som høsten raskt. Denne piggen så vel som reduksjon stemmer overens med dårlig håndtering over blodsukkeret, så vel som er et sentralt element for problemer i erkjennelse. Vil du få tankene dine riktig i tillegg til å få gjort arbeid? Hold deg unna sukker, dette inkluderer kremere du har lagt inn kaffen din på jobben. Hvis du krever kaffe for å stå opp eller få deg med arbeidsdagen, drikk den svart eller tilsett noe som Stevia eller Splenda for å søte det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.