30 måter å få AZMer med Fitbit

å legge regelmessig fysisk aktivitet i rutinen din er noe av det beste du kan gjøre for din Förenta Staterna herrelandslag i fotball Skjorter generelle helse og velvære. Det forbedrer hjernehelsen, styrker musklene, reduserer risikoen for depresjon og angst, for å nevne noen. Det trenger heller ikke å være altfor anstrengende, akkurat nok til å få pulsen opp og kroppen din beveger seg.

Du bør også bli kreativ med treningen din, fordi det å endre den ukentlige øvelsen kan gi en forfriskende energi til hverdagen din. Så uansett om du er midt i sommeren eller vinteren, er det mange treningsmuligheter som hjelper deg å oppfylle dine ukentlige Active Zone Minutes (AZM) mål.

AZM måler din fysiske aktivitet ved automatisk å beregne “aktive soner” tilpasset deg, basert på din hvilepuls og alder. Disse aktive sonene er mål for hjerterytmen din under trening, som hjelper deg å nå American Heart Association og Verdens helseorganisasjons anbefaling om minst 150 minutter med moderat intensitetsaktivitet eller 75 minutter med kraftig intensitetsaktivitet hver uke.

Hvis dette målet føles skremmende, ingen frykt! Det er mange måter å nå dette målet på. I tillegg er AZM -er forskjellige for alle, så fortsett å lese for å lære aktiviteter du kan prøve å få AZM -tellingen din opp.

Utendørs

Gå på en parkkjøring (bonuspoeng hvis det er en ny du ikke har prøvd!).

Skulpturene beina og gluter med en trampoline -trening.

Gå på en rask spasertur og prøv å øke skrittetiden mens du pumper armene.

Gjør et internett -søk eller se på samfunnsgrupper for noen lokale dansaerobic i en park i nærheten.

Treff vannet med en kajakk eller robåt og prøv en ro -trening. Hvis du ikke har en av dine egne, kan du se om du kan leie fra en nærliggende marina eller utendørs sportsbutikk.

Bli med på en friluftsliv liga. Enten det er tennis, basketball, frisbee eller volleyball, er du sikker på å komme deg inn i AZMs hver uke.

Ta HIIT -treningen din utenfor for en dose endorfiner og D -vitamin for å hjelpe deg med å tilbakestille kroppen og sinnet.

La bilen ligge igjen og sykle til middag.

Grøft golfbilen og gå 18 hull for å slå opp Azmene.

Klipp plenen ved å sette den kraftklipperen i push -modus for å gjøre denne oppgaven til en AZM -trening.

Hit The Track: To Warmup Tempo -runder og ti minutter med stadion som tråkker vil hjelpe deg med å trappe opp AZM -spillet ditt.

Ta ruten hjem som har åser å klatre.

Hvis mulig, legg agendaen din på telefonen din og gjør møter til utendørs kraftmøter.

Gå ut til din favorittpark og gjør en treningskrets for totalt kropp-parker benkdips, parkbenk-push-ups, burpees, fjellklatrere, sykkelcrunches og sumo-knebøy.

Med hele familien

Løp mens du spiller fangst med hunden din – ikke bare stå rundt mens den beste knoppen din kommer til å hente. Flytt deg rundt med dem for å gjøre et spill med fangst morsommere for dere begge, så vil du slå opp Azms på kort tid.

Gå med en barnevogn? Gjør den til en kretsstrening ved å starte med en oppvarming av tur og deretter flytte inn i barnevognkne, lunge gå hver annen blokk, stående esel spark og gå.

Prøv en dansebasert trening som Zumba, Salsa eller Hula Hoop Dancing. (Hint: Du kan også sjekke ut “Dance Cardio” -delen i Fitbit Premium.)

Når du ser på TV med hele familien, gjør du sit-ups og push-ups i kommersielle pauser. Under showet avslutter lunges og knebøy og på slutten med noen hoppeskjakker og hoppknebøy for cardio.

Ta tak i håndvektene dine og ta turen ut på en cardio -tur på kvelden. Husk å jobbe i intervaller med forskjellige tempo gjennom.

Ta tak i vennene dine og prøv en ny lokal fottur.

Gå til hagen din for en vennlig konkurranse! Alt fra Spike-ball til Red Rover og Wiffle Ball kan hjelpe alle med å få AZM-tellingen opp.

Innendørs

Prøv Shadow Boxing, som kan generere så mange AZM Sevilla FC Skjorter -er som å løpe, uten påvirkning, mens du jobber med kjernen og bena.

En spinntrening krever en fantastisk kaloriforbrenning.

Gjør et hoppetau -trening, som er en høyere intensitet med full kropp.

Hvis den varme yogastrømmen din har et cardio -element, kan du nå Arsenal FC Skjorter disse AZM -ene på kort tid.

Hvis du har trapper i bygningen din, kan du ta en 10-minutters arbeidspause for å løpe opp og ned flere flyreiser.

Få en treningsøkt med kampsport.

Stående skrivebord har mange helsemessige fordeler, hvorav den ene er at det lar deg gjøre stående øvelser i arbeidstiden. Sjekk ut denne stående skrivebordsøvelsen for å få pulsen opp.

Finn et rock-klatrende treningsstudio i nærheten og skyv deg selv til nye høyder med denne morsomme fullkroppssporten.

30. Finn en rask 30-minutters trening for full kropp som HIIT, Cardio Dance Party, Core Cardio og mer, på Fitbit Premium å prøve før du starter arbeidsdagen.

Denne informasjonen er kun til utdanningsformål og er ikke ment som erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du bør ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helseproblem eller tilstand. Ta alltid kontakt med legen din før ChanginG kostholdet ditt, endre søvnvanene dine, ta kosttilskudd eller starte en ny treningsrutine.

Kelsey Maloney

En innfødt i New Jersey, Kelsey Maloney er assisterende redaktør ved Fitbit som for tiden lever ut sin California -drøm i San Francisco. Etter å ha mottatt sin Bachelor of Arts grad i journalistikk, ryggsekk i et år til flere land rundt om i verden, inkludert hennes favorittby – Cape Town, Sør -Afrika. Hun gjorde deretter spranget til vestkysten for å forfølge sin skrive- og redigeringskarriere, tidligere på Sunset Magazine. Kelsey er en reise og varm yogaentusiast med en tilbedelse for livemusikk, det store utendørs, Annies mac og ost og en disig IPA.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.