Sportslovgivning Professor Gil Fried utnevnt til National Council of Youth Sports Board of Director

University of New Haven samt Pompea College of Business har kunngjort besøket av professor Gil Fried til styret i National Council av ungdomsidrett (NCY).

NCys er paraplyorganisasjonen for en rekke ungdomsidrettsorganisasjoner i hele USA. Det er omtrent 60 millioner ungdomsidrettsdeltakere i USA hvis organisasjoner er inkludert i NCY -ene. Dette inkluderer organisasjoner som Little League Baseball, Pop Warner Little Scholars, Park samt rekreasjonsavdelinger, KFUM, JCC, samt nasjonale styringsorganer for nesten alle olympiske idretter. NCYS er dedikert til å identifisere sikkerhetsløsninger samt fremme sunt så vel som morsomt engasjement i idretten.

“Vi er så stolte av Gil Frieds livslange støtte til så vel som hjelp til ungdomsidrett,” sa Dr. Brian Kench, dekan ved Pompea College of Business. “Før han ble FC Tokyo Skjorter akademiker, var professor Fried en advokat som representerte ungdomsidrettsorganisasjoner, inkludert å tjene som generaladvokat for Dixie Baseball samt softball, samt han utviklet den foreløpige bakgrunnssjekkprosessen som for tiden ble brukt av ungdomsidrettsorganisasjoner over hele landet. Hans arbeid med NCYs vil gi merverdi til arbeidet hans i klasserommet ved University of New Haven. ”

“Jeg er beæret over å bli valgt av de fantastiske medlemmene av NCY for å gi innsikt samt veiledning til Nederlands herrelandslag i fotball Skjorter organisasjonen så vel som til ungdomsidrett generelt,” sa Fried. “Jeg ser fremover for PSV Eindhoven Skjorter å bringe problemer rundt ungdomsidrett inn i klasserommet i tillegg til å utsette studentene for de forskjellige karriereveiene som tilbys på dette feltet.”

Professor Fried er også sjefredaktør for idrettsanlegg så vel som loven.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.