Nevada ser ut til å åpne bøker av promoter anti-dopingkontrakter

I den parallelle verdenen av antidopinginnsats fra kampsport Det er potensiell for friksjon mellom regulatoriske organer så vel som private kontraherte anti-dopingbyråer. Diego Brandao, for eksempel, ble disiplinert av både USADA og NSAC for et entall anti -dopingovertredelse. Brandao fikk lignende straff fra begge myndigheter, men dette resultatet vil ikke alltid være tilfelle.

Spesifiseringen av Nevada ønsker å rydde opp i disse parallelle ordningene med en overhaling til Nevada spesifiserer Athletic Commissions retningslinjer med bekreftelse av deres rettigheter til å motta, samt antagelig Gamba Osaka Skjorter avhenge av bevis samlet Rangers FC Skjorter av de personlige entreprenørene.

De foreslåtte forskriftene, som ikke bare vil åpne bøkene mellom UFC så vel som USADA, så vel som på samme måte WBC så vel som VADA, på samme måte trenger særlig privat inngått antidoping-selskaper som skal autoriseres av NSAC, til å dele resultater med den NSAC, samt for å gjøre resultatene offentlige poster. Den overhalt politikken vil sjekket ut som samsvar med –

NAC 467.465 kontrakter for å utføre medisineringstesting bør godkjennes ved kompensasjonen (NRS 467.030)

1. Kompensasjonen bør på forhånd godkjenne alle typer kontrakter mellom Wolverhampton Wanderers Skjorter en promotør samt tredje feiring for å utføre medisineringstesting. Kompensasjonen er autorisert til å avvise alle typer eller alle tredje feiringskontrakter. Kompensasjonen er autorisert til å avvise enhver form for tredje feiringskontrakt for medisineringstesting som er eller kan utføres av kompensasjonen i henhold til NAC 467.462.

2. Kompensasjonen skal tilbys totale resultater av alle tester utført av enhver form for autorisert tredjepart.

3. Alle kontrakter så vel som testresultater kan endte opp med å være offentlige poster i henhold til NRS kapittel 239.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Hvorfor Diego Brandaos marihuana -test kan føre til en leksjon i trippel Jeopardyjanuary 16, 2016in “doping”
La oss snakke Brock Lesnar, doping samt potensielle juridiske falloutJuly 16, 2016 med 8 kommentarer
USADA, tidligere UFC -krigere samt “beholdt jurisdiksjon” 20. mai 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published.