Utforsk den pittoreske SF -bukten på Fitbit Tiburon 1/2 Marathon & 5K

Fitbit Tiburon 5K Program Map

Trening for Fitbit Tiburon Half Marathon eller 5K? Forbered deg på noen enestående utsikt. Akkurat her er de dyptgående Serbias herrelandslag i fotball Skjorter programkartene for både halvmaraton og 5K, sammen med en sammenbrudd på hver kilometer av halvmaraton for å hjelpe deg med å bli kjent med kurset.

Ikke unnlater å huske at du fremdeles kan registrere deg til en nedsatt pris!

Fitbit Tiburon Half Marathon Program Map

Begynn til mil 1
Din ekstraordinære tur på 13,1 kilometer begynner med å starte på Juanita Lane og dra sørøstover. Du vil ta en venstre inn på Tiburon Blvd, deretter en til igjen til Beach Avenue forbi Begin -området. Ta til venstre på Primary Street for en rask utflukt av Chique sentrum av Tiburon -butikker samt restauranter. Så drar du med sentrum.
Mil 1 til mil 2
Med en cruising aller første kilometer ferdig, vil du marsjere inn på Tiburon Blvd. samt ta turen ut av byen, forbi rådhuset samt inn på tiburon -sykkelstien. Denne delen er helt flat, men ikke går så bra ut. Sørg for å holde deg til idealet ditt på veien. Den aller første hjelpestasjonen vil være av tennisbanene.

Mil 2 til mil 3
Følger langs sykkelstien, da du vil ta turen ut av de baldakinerte trærne, så vel som dukker opp langs den pittoreske vannkanten i en flat kilometer til.

Mile 3 til Mile 4
Denne delen av programmet tar deg med den berømte Blackies beite, så vel som forbi Lululemon Applaud Station samt ståltrommeslagere for aller første gang. Vær klar for noen høye femmere, så vel som et energistøt, men hold seilene litt tilbake for neste miles.
Mil 4 til mil 5
Her vil du klatre ut av Blackies beite, samt oppleve den aller første stigningen av løpet. Hold deg til idealet sammen med Greenwood Beach Road.

Mil 5 til mil 6
Du vil krysse veien så vel som inn på den svingete gangstien som krysser gangbroene over vannet til en hjelpestasjon til. Vær forberedt på å redusere armene i tillegg til å legge hodet ned for den korte, men ekstremt bratte stigningen opp Harbor Cove Method Hill. Vend ideell på jordbærstasjonen så vel som deretter til venstre inn på Belvedere Drive forbi Strawberry Park.

Mil 6 til mil 7
Denne delen inkluderer en flott ut så vel som tilbake langs Belvedere Drive for å se gamlebyen appell til jordbærsamfunnet. Men på metoden tilbake, blir du ideell så vel som å gå opp i dagens store stigning, den berømte “Shark Fin Hill” opp Ricardo Road. Quads så vel som lunger vil brenne, holde seg konsistent så vel som sterke, men du har trent for dette så vel som en reise trenger en utfordring.
Mil 7 til mil 8
Du vil fortsette nedover Ricardo Hill, så vel som deretter ta til venstre på seminaret, samt en hjelpestasjon til. Denne delen av programmet får du alt – oppsiktsvekkende utsikt over Mt. Tam, San Francisco, Bay Bridge, samt bukten. Sannsynligvis den mest fantastiske milen av programmet langs jordbærhalvøya, vil du ikke engang merke de bølgende åsene.

Mil 8 til mil 9
Du vil fortsette langs Strawberry Peninsula, så vel som og deretter bli ideelt inn på Fantastic Circle Drive for en rask samfunnssløyfe nedoverbakke. Åpne skritt så vel som cruise med denne delen.

Mil 9 til mil 10
Dette er din siste stigning opp av dagen som tar deg ut av Fantastic Circle Drive, forbi hjelpestasjonen, så vel som deretter å bli ideelt inn på Strawberry Drive. Sørg for å vinke til de som trener på Tiburon Peninsula Club.
Mil 10 til mil 11
Du forstår at bratt nedoverbakke du gikk opp, vel du får gå ned denne gangen, men vær forsiktig når du blir ideell på Harbor Cove Way. Da vil du overholde overgangsbroene så vel som vannkanten.

Mile 11 til mil 12
Lululemon Applaud Station så vel som ståltrommeslagere vil få humøret opp i tillegg til å gå igjen for husstrekningen, så vel som siste mil når du løper ned med Blackies beite. Du jobbet vanskelig i tillegg til Tottenham Hotspur Skjorter å forstå at du kan gjøre det nå.

Mil 12 til mil 13.1
Dette er hele sykkelstien, flat, raskt, mens du løper fra tre til tre. Du vil dukke opp på Tiburon Blvd. I tillegg til å bli belønnet med en spektakulær en slags finish, med Maserati -kjøretøy på hver side. Smil så vel som å vise frem medaljen din med ekstrem stolthet. Du gjorde det.

Denne informasjonen er bare for akademiske funksjoner, så vel som ikke er ment som en erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du Atletico Madrid Skjorter må ikke bruke denne informasjonen for å diagnostisere eller behandle et helse- og velværeproblem eller tilstand. Inspiser alltid med legen din før du endrer kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.